Szállítás és Fizetés

Házhozszállítás díja

9.990 Ft feletti rendelés esetén minden csomagot INGYENESEN szállítunk házhoz az ország területére vagy átvehető a FOXPOST csomagautomatákban. 9.990 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft a szállítás díja 

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, így az már másnap nálad lehet. A dél után leadott rendeléseket a következő napi csomagokkal együtt adjuk át a futárnak.

A szállításhoz GLS csomagfutárokat használjuk. A csomagfutár miután átvette tőlünk csomagodat emailben ÉS/VAGY SMS-ben is értesíteni fog a várható kiszállítás idejéről. A futár érkezése előtt telefonon is értesít, illetve ha mégsem talál a helyszínen, felhív, hogy új időpontot egyeztessen.

Ha helyes címet és telefonszámot adsz meg, a futár biztosan a neked legjobb időpontban és helyen fog keresni.

Fizetési módok

Webáruházunkban bankkártyával (a Paylike felületén), banki előre utalással, vagy utánvéttel tudsz fizetni. Utánvétel esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Biztonság

A Kidsdecor.hu-nál a Let’s Encrypt Authority által hitelesített 256 bites SSL titkosítást használunk. Emiatt oldalunkat 100%-ig biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül böngészheted. Nézd csak, ha Chrome böngészőt használsz, bal felül a címsorban a kis zöld lakatot és a ‘Biztonságos’ kiírást kell látnod. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy nálunk teljes biztonságban használhasd bankkártyádat a vásárláshoz, hiszen kártyaadataid hozzánk el sem jutnak! 🙂
A biztonságos vásárláshoz 100%-os garanciánkkal is erősítjük. Minden termékünkre 30 napos, kérdezés nélküli garanciát vállalunk. Csak küldd vissza nekünk a sértetlen csomagolású terméket (a szállítást is mi álljuk!) és 5 munkanapon belül már vissza is utaljuk a vételárát..