Baglyos falmatrica

A bagoly falmatrica fantasztikus kiegészítője minden kisgyermek hálószobájának, mivel élénk színes és karakteres kialakítása szórakoztató, vidám környezetet teremt. 

Gyermeked imádni fogja. Képzeld el az arcát, amikor meglátja a szobájában az új baglyos falmatricát. A siker szinte garantált!

7 féle felületre ragasztható, így biztosan megtalálod a megfelelő helyet a baglyos falmatrica szettek számára. 

Matrica erre a 7 felületre ragasztható: festett fal, tapéta, üveg, tükör, fém, bútorok vagy csempe (még több részlet a termék oldalon).

Nem találtad meg amit kerestél? Nézzen itt is körül hátha megtalálja az amit keres (állatok, munkagépek, stb…): kattintson IDE

Feldobnád a baba-vagy gyerekszobát valamilyen szuper dekorációval, amivel egyedivé és személyesebbé válna a hangulata? Úgy érzed nincs meg hozzá a megfelelő kézügyességed, nincs rá túl sok időd és nem akarsz több tízezer forintot elkölteni rá? 

Fontos lenne, hogy idővel könnyen el lehessen távolítani amikor a gyermeked már nagyobb lesz, esetleg változik az ízlése? Akkor a baglyos gyerekszoba falmatrica tökéletes választás lehet problémádra. 

Ha már elég idős hozzá, akkor vond be őt is és tervezzétek meg együtt, hogy hová fogjátok ragasztani a matricát. Lányoknak és fiúknak is jó szórakozás és így egyből lesz ez közös programotok, amit mind a ketten élvezni fogtok. Gyermeked is sakkal jobban a magáénak érzi majd az új dekorációt és a szobáját.

Szívesebben tölti majd ott az idejét és nyugodtabban is alszik a vidám kis baglyok között. Az aranyos kis figuráknak köszönhetően,  szórakoztató játéknak fogja majd fel a különböző színek és formák tanulását, így ezzel is segíted  gyermeked fejlődését. 

Mindeközben a matricák varázslatos hangulatot teremtenek szobájában. A fal épsége miatt pedig ne aggódj,  mert leszedésénél nem hagy maga után ragasztót a falon és nagyon könnyen leszedhető. 

Így ha kinötte vagy csak más dekorációt akarsz a falra, extra javítási költségek nélkül megteheted.

Baglyos falmatricák előnyei:

  • szívesebben tanulja a színeket és a formákat
  • gyorsan és elfogadható áron igazán egyedivé teheted a gyerekszobát
  • nyugodtabban alszik
  • örömmel fogja mutogatni szobáját a családnak és a barátoknak
  • gyorsan felragasztható és nem hagy maga után ragasztó nyomot a falon
  • szívesebben tölti az idejét a szobában  fia vagy